HTML

no salty

Pillanatok a konyhámból. Ételek, amiket készítek. Borok, amiket kóstolunk. Könyvek, amikből főzök és ötletet merítek. Éttermek, amiket kipróbálunk.

Címkék

Friss topikok

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:54) Krémleves padlizsánból
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:52) VKF! XX: Bő lére eresztve

Utolsó kommentek

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • Utolsó 20

Nyúl, pitypang pesto bundában

2008.04.29. 19:54 nosalty

Ahhoz képest, hogy nemrég még a nyúlhússal kapcsolatos fenntartásaim fejtegettem, belehúztam. De, ha egyszer olyan szép nyúl színhúst kaptam... A ma készített pitypang pesto egyik részével a nyúlhúst kenegettem be. Serpenyőben hirtelen sütve, burgonyapürével tálalva, egyszerű, gyors, igazán finom estebédnek bizonyult.



Hozzávalók két fő részére:
 
350 g nyúl színhús
pitypang pesto
só, bors
3 ek olívaolaj
Elkészítés:

A megtisztított nyúlhúst sózzuk, borsozzuk és egyenletesen megkenjük pestoval. Serpenyőben felhevítjük az olajat és mérettől függően pár percig sütjük a húsok mindkét oldalát. Azonnal fogyasztjuk.

4 komment

Címkék: főétel

A bejegyzés trackback címe:

https://nosalty.blog.hu/api/trackback/id/tr86447682

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

grenadine · http://grenadinegasztro.blogspot.com/ 2008.04.29. 20:08:28

ez olyan, mintha az esti mese címe lenne :)

Ízbolygó · http://izbolygo.extra.hu 2008.04.29. 20:57:08

Ez nagyon klassz! A pitypang a kertből van? Csak a zsenge levelek jók?

nosalty 2008.04.30. 08:40:38

igen, a kertben szedtem; a világosabb színű levelelek zsengébbek,a sötétebbek intenzívebb aromájúak, mindkettő jó, ízlés kérdése, ki mennyire szereti a kesernyés íz intenzitását:-)
süti beállítások módosítása