HTML

no salty

Pillanatok a konyhámból. Ételek, amiket készítek. Borok, amiket kóstolunk. Könyvek, amikből főzök és ötletet merítek. Éttermek, amiket kipróbálunk.

Címkék

Friss topikok

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:54) Krémleves padlizsánból
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:52) VKF! XX: Bő lére eresztve

Utolsó kommentek

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • Utolsó 20

Karamell fagylalt

2008.06.05. 15:26 nosalty

Vendégeink voltak hétvégén, és tudtam, ha fagylalt, akkor a karamell a nyerő. Így kapóra jött Pierre Hermé receptje a Szakácsok Könyvéből. Hozzávalók négy fő részére:   500 ml 2,8 %-os tej 150 ml créme fraîche (hiányában 100 ml sűrű tejszín és 50 ml zsíros…

6 komment

Címkék: édesség

Az ecetek királynője: balzsamecet

2008.06.04. 09:47 nosalty

Késő ősz, helyszín egy modenai szőlősbirtok, ahol a későn érő trebbiano szőlőfajta szüretéhez készülődnek. Hamarosan szorgos kezek gyűjtik a szőlőfürtöket a tőkékről. A szürettel még korántsem ér véget a munka, a taposás vagy préselés következik, ezen a helyen a…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása