HTML

no salty

Pillanatok a konyhámból. Ételek, amiket készítek. Borok, amiket kóstolunk. Könyvek, amikből főzök és ötletet merítek. Éttermek, amiket kipróbálunk.

Címkék

Friss topikok

  • szantoter: Szia Petra! A No Salti receptkönyvedből megsütöttem a fordított meggyest. Nagyon örülök,hogy me... (2011.06.20. 13:07) Rotolo, J. O.-módra
  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:54) Krémleves padlizsánból
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:52) VKF! XX: Bő lére eresztve

Utolsó kommentek

  • szantoter: Szia Petra! A No Salti receptkönyvedből megsütöttem a fordított meggyest. Nagyon örülök,hogy me... (2011.06.20. 13:07) Rotolo, J. O.-módra
  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Utolsó 20

Utolsó kommentek:

szantoter 2011.06.20. 13:07:14

Szia Petra!
A No Salti receptkönyvedből megsütöttem a fordított meggyest.
Nagyon örülök,hogy megtaláltam mert isteni finom lett. Köszönöm szépen!

Itt megtalálod az enyémet!
szanter.blogspot.com/2011/06/forditott-meggyes-nagyon-finom.html
Szia! Terike

Bejegyzés: Rotolo, J. O.-módra

P4p3r Dr4g0n 2011.02.16. 09:59:35

Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már ez is megvan magyar nyelven.
www. konyv-konyvek. hu/jatek_a_tuzzel_a_legvaganyabb_sef_elkepeszto_eletutja_ramsay_gordon

Bejegyzés: Könyvespolc

Babaruhadepo 2010.12.12. 10:08:42

Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a recepteket. Máris lesz jogalapod perelni őket, hogy ennyit fizessenek ki neked a felhasználásért.
Olyan gyorsan le fogják venni

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

mento · http://leves.lap.hu 2010.11.15. 11:54:03

Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István

Bejegyzés: Krémleves padlizsánból

mento · http://leves.lap.hu 2010.11.15. 11:52:45

Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István

Bejegyzés: VKF! XX: Bő lére eresztve

mento · http://leves.lap.hu 2010.11.15. 11:50:06

Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István

Bejegyzés: Krémleves tavaszra

Mikkamakka gyere haza 2009.07.29. 14:41:56

Sziasztok :)

Azért írok, mert nagyon szeretem ezt a receptes oldalt, és látom mennyire felkavart titeket - joggal - ez a szemétség.
Sajnos a szövegmásolás ellen nem sokat tehettek, állítólag vannak erre scriptek, hogy ne lehessen csak úgy simán copy-zni a szöveget, hanem előbb tecnikailag fel kelljen zúzni a védelmet.

A képekkel viszont már tudtok mit kezdeni... A nagy képügynökségek csinálják, hogy az egész képen halványan megjelenik egy vízjel. Ez ugyan egy kicsit rontja az összképet, viszont irdatlan meló leretusálni, és úgy nem teheti ki, hogy rajta van brutál betűkkel, hogy NoSalty. (Ezt a mostani kis feliratot egy másodperc PS-sel lepikkenteni.)
Ezt a vízjelet elvileg a rendszer is képes generálni, nem kéne minden egyes képre külön ráapplikálni.

Mindenesetre érdemes lenne felvenni a kapcsolatot egy kockafejű IT varázslóval, aki ért a netes védelmekhez. Ha nem is szűnne meg ez a jelenség, de legalább megnehezítené az ilyen bunkók dolgát, hátha elmegy a kedvük tőle és más források után néznek.

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

marika5605 2009.04.24. 11:44:34

Sziasztok!!
Most lettem kész a hájas sütésével ! Nagyon fini lett !
Nekem is van jó hájas receptem,de az kicsit melósabb , gondoltam kipróbálom ezt egyszerűbbnek tűnt,de nem bántam meg.
Zsófinak üzenem,h.ha valaki vág cocát ismerőse akkor kérjen tőle 60 dkg.friss hájat,vagy hentes üzletekben néha-néha lehet kapni.
Üdv.: mindenkinek Marika

Bejegyzés: Igazi hájas tészta és a kráflik

zsuno 2009.02.03. 21:30:41

Tippeket várok, mit ronthattunk el, mert nagy a kétségbeesés, wc-ben landolt a várva várt gorgonzolás risotto-vacsora :)
Hogy lehet az, hogy ha az ember 1) kiváló minőségű carnaroli rizsből 2) minden más téren 1. oszt. alapanyagokkal 3) lépésről lépésre követve a receptet 1 óra és 20 perc kevergetés után kap egy kőőőkemény rizsszemekből álló főzeléket???? Számomra hihetetlen, hogy 20 perc alatt (vagy bűvösszakács szerint 15-17 perc alatt) kicsit is megpuhul a rizs... borzalmasan bosszantó, és tippem sincs, mi lehet a titok, vagy hogy mit ronthattunk el. Mással történt már ilyen?

Bejegyzés: A tökéletes rizottó nyomában

nosalty 2008.12.10. 19:43:48

köszi, Beatbull, h szóltál!

Bejegyzés: Epres túróhab

Beatbull · http://kiserletikonyha.blogspot.com 2008.12.10. 18:44:30

Találtam egy szép képet itt: 5perckonyha.hu/mindennapra/desszertek/327.html
Ez a bizonyos Erdős felhasználó úgy tűnik, nem csak tőlem "kölcsönöz". A receptet egyébként megváltoztatta, csak a kép ugyanaz.

Bejegyzés: Epres túróhab

Giselle 2008.12.10. 10:51:21

Miért nem fordulsz ügyvédhez?
Lehetne kérni kártérítést.

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

zsuzska · http://triticumaestivum.freeblog.hu 2008.11.18. 20:32:04

Es ha egyszer valaki(k) megtennek, es akar birosagig vinnek az ugyet, akkor lenne pelda statualas. Hogy igenis, kepesek vagyunk ra! Es ugy erzem, raadasul meg sokkal jobb is lenne, ha ezt tenyleg egyutt tennenk meg, mert igy nem mondhatnak, hogy 1. akkor mastol lopok, 2. masodszor ugyse veszi a faradtsagot.
Egysegben az ero!
En fizetem a ram eso ugyvedi dijat, akarmennyi is az.

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

kismacs · http://macsfalatok.blogspot.com 2008.11.18. 18:25:04

Sajnálattal olasom az újabb híreket...
Én nem hagynám annyiban, biztosan jogi útra terelném a dolgot.
Noha a bíróságok malmai lassan őrölnek, biztosan igazat adnának nekünk. Az pl. vitathatatlan hogy a képek jogtulajdonosa a blogger/bloggerina, erre elképzelni sem tudom, milyen érvet bírnak kitalálni ellene. (Más kérdés, hogy a szövegről is ugyanezt gondolom.)
Azért is lenne fontos összefogni és jogilag fellépni, mert így talán kicsit visszább vennének az arcukból...

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

chilii · http://chilii.blogter.hu 2008.11.18. 15:52:35

A szomorú valóság az, hogy hiába is fenyegetnénk perrel őket, a magyar bíróságok munkáját elnézve sajnos az idők végezetéig is folyhatna az eljárás, és semmi eredménye sem lenne. Az igazi megoldás, bár talán kicsit gonosznak tűnik, de egy ügyes hecker lenne!!!

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

nosalty 2008.11.18. 13:44:35

Sajtkukac, köszönöm a kontakt infot!

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

Hobbiszakács · http://hobbiszakacs.blog.hu 2008.11.18. 13:21:46

"Nadragulyás gyilkosgalóca!"

:-))))

Alternatív blogcímnek sem rossz. Onnan aztán nem csenne senki receptet..


(Hm.... Régen volt, amikor utoljára hallottam a nadragulya szót...)



Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

starfokker · http://starfokker.blogspot.com 2008.11.18. 13:19:38

nosalty, Te nyugodtan felhasználhatod a recepteket:) sőt, igazából egyik bloggerre sem orrolnék meg, ha ezt tenné. mostmár látom, hogy valójában a Te változatod nyúlták le, a felhasznált mennyiségekből és hozzávalókból kiindulva.

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

Sajtkukac · http://www.sajtkukac.hu 2008.11.18. 13:11:51

A domain.hu oldalon fenn van az elérhetősége ennek a bizonyos seres "úr"-nak,.


admin-kontakt: Seres Zoltán
cím: Épitő 5/a
cím: 6723 Szeged
cím: HU
telefon: +36-20-995-9409

( Forrás: www.domain.hu )

Én a magam részéről a megadott címre küldetek egy levelet az ügyvédemmel.



Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja

nosalty 2008.11.18. 12:50:15

Starfokker, ne izgulj, szerintem Téged még nem találtak meg maguknak:-) az avokádós ub. salátát és a chilis fetakrémet a pécsi gbt után elkészítettem én is, lefotóztam és feltettem a nosaltyra (persze hivatkozással együtt!)
www.nosalty.hu/?q=node/1447
www.nosalty.hu/?q=node/1448

Bejegyzés: Az arcátlanság netovábbja