HTML

no salty

Pillanatok a konyhámból. Ételek, amiket készítek. Borok, amiket kóstolunk. Könyvek, amikből főzök és ötletet merítek. Éttermek, amiket kipróbálunk.

Címkék

Friss topikok

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:54) Krémleves padlizsánból
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:52) VKF! XX: Bő lére eresztve

Utolsó kommentek

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • Utolsó 20

http://www.nosalty.hu, a közösségi szakács oldal

2008.05.20. 14:08 nosalty


Ahogy néhányan már tudják, és csatlakoztak is hozzá, nemrég elindult a fenti címen a receptes oldalam: folyamatosan megújuló receptadatbázissal (aktuálisan 279 db), receptek közti részletes keresési lehetőséggel, állandóan bővülő alapanyag ismertetőkkel (jelenleg 198 db), újabb szakácsokkal (aktuálisan 22 fő).

Egy gyors regisztráció után, bárki felteheti magát szakácsként, bloggerek esetében a blog nevével (és URL címének feltüntetésével) is persze, és űrlapszerűen tölthetők fel a jobbnál-jobb, ételfotókkal illusztrált, receptek. 

Akinek kedve van hozzá, csatlakozzon lelkes kis csapatunkhoz, szívesen várunk további, gasztronómiát szerető amatőr- és/vagy profi szakácsokat.

Szeretsz főzni? Szeretnéd még több emberrel megosztani klassz receptjeidet? Mutasd meg mit tudsz a konyhában! Regisztrálj! http://www.nosalty.hu

Az észrevételeiteket, ötleteiteket az info@nosalty.hu e-mail címen várom.

Üdvözlettel:
nosalty

3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://nosalty.blog.hu/api/trackback/id/tr8478481

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

gourmandula · http://gourmandula.blogspot.com 2008.05.20. 22:39:23

én még régebben, és tök véletlenül akadtam rá, de már régóta szerettem volna hozzá gratulálni, szuper kis oldal! :)

Zsófi · http://kakaoscsiga.blogspot.com 2008.05.21. 09:23:09

Ezt már régebben meg akartam kérdezni: honnan jön a no salty név? Nekem mindig not salty jön a nyelvemre :)

nosalty 2008.05.21. 11:50:28

köszönöm, Gourmandula!

Zsófi, igen nyelvtanilag úgy is helyes, ahogyan a nyelvedre jön, de hát ugye fantázianevek stb. esetén megengedett az szabályoktól való elrugaszkodás, és t nélkül valahogy jobban tetszik:-)
süti beállítások módosítása