HTML

no salty

Pillanatok a konyhámból. Ételek, amiket készítek. Borok, amiket kóstolunk. Könyvek, amikből főzök és ötletet merítek. Éttermek, amiket kipróbálunk.

Címkék

Friss topikok

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:54) Krémleves padlizsánból
  • mento: Szia! Feltettem ezt a receptedet a leves.lap.hu oldalara. István (2010.11.15. 11:52) VKF! XX: Bő lére eresztve

Utolsó kommentek

  • P4p3r Dr4g0n: Illetve kiegészíteném, még a Gordon Ramsay’s Playing with Fire (Gordon Ramsay) könyvet, mert már e... (2011.02.16. 09:59) Könyvespolc
  • Babaruhadepo: Egy dolgot tehetsz. Írd ki az oldaladra, hogy 5000 Ft/napidíj ellenében fel lehet használni a rece... (2010.12.12. 10:08) Az arcátlanság netovábbja
  • Utolsó 20

Lazac kéksajtos bundában

2008.07.30. 11:44 nosalty

Az enoteca CORSO séfbisztrójában ettünk hasonló halas fogást. Megpróbáltam itthon reprodukálni: majdnem olyan finom lett, mint az éttermben:-).Hozzávalók három fő részére:3 db lazacfilé (egyenként kb. 160 grammos)150 g kéksajt80 g szobahőmérsékletű vaj1 tk finomra vágott…

2 komment

Címkék: főétel

Pécs, Színház tér, enoteca CORSO

2008.07.30. 10:31 nosalty

Eddig is boldogsággal töltött el, hogy Pécsett élünk, közel két hónapja pedig különösen értékelem a mi kis mediterrán városunkat. Ahogy már több helyen olvashattunk róla június elején megnyílt a belvárosban az Enoteca CORSO.Már a Mecsek oldali Susogó étterem is közel állt…

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása