Egy egyszerű gyümölcshab, amit bedugtam a sütőbe és forrón ettük. A tálka alján a gyümölcsök eresztettek egy kis levet, amit egyáltalán nem bántam, ebbe pont cantuccinit lehetett mártogatni. A málnát és az áfonyát szándékosan nem dobtam bele a turmixba (mint ahogy azt a gyümölcshabok készítésekor egyébként teszem), épp a darabos textúrája tetszett.
A sütőt előmelegítjük 180 ºC-ra (légkeverésen). A málnát és az áfonyát tálba tesszük, rácsorgatjuk a mézet.
A tojásfehérjét kemény habbá verjük és óvatosan hozzáforgatjuk a mézes gyümölcshöz.
Két hőálló tálkát vékonyan kivajazunk, belekanalazzuk a gyümölcshabot és mehet is az előmelegített sütőbe 15 percre. Azonnal fogyasztjuk.
Utolsó kommentek